Over ons

UMA is een selectiekantoor voor bedienden, kaderleden en hoger technisch opgeleiden. De keuze van onze naam UMA verwijst enerzijds naar het woord Human en anderzijds naar de Godin van de verbintenis.

Het verbinden van talenten met onze klanten is waar we dagelijks gepassioneerd ten volle voor gaan. We ontvangen onze kandidaten graag in onze huiselijke omgeving waar we een persoonlijke, discrete, flexibele en eigentijdse aanpak garanderen. We luisteren graag naar jouw verhaal en verwachtingen en kijken dan samen naar mogelijke passende opportuniteiten. Ook bij onze klanten gaan we graag langs om de bedrijfsstrategie, de waarden en normen zo goed mogelijk te leren kennen om op die manier de juiste kandidaten voor te stellen.

Na jarenlange ervaring op vlak van recrutering en selectie, besloten we samen de handen in elkaar te slaan en ons eigen HR-verhaal te schrijven.

Sylvie Dejonghe
Sylvie Dejonghe

Sylvie startte haar HR-carrière in de uitzendsector bij Unique (Kortrijk) waar ze 10 jaar actief was.
In 2009 koos ze ervoor om aan de slag te gaan bij haar beste klant, een bouwgerelateerde KMO, waar ze HR en Sales op haar nam.
In 2017 startte Sylvie als HR agente waar ze dagelijks instond voor het recruteren van bedienden en kaderleden en daarnaast het bezoeken van klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op hun wensen.
In 2020 start ze vol enthousiasme samen met Caroline haar UMA-avontuur.

Caroline Houtsaeger
Caroline Houtsaeger

In 2000 startte Caroline haar carrière bij Adecco waar ze als Senior Consultant werkte voor hun verschillende vestigingen, grotendeels in Wallonië.
Van 2015 tot 2018 werkte ze als Delivery Advisor Audi bij Mig Motors in Latem.
In 2019 keerde Caroline terug naar haar roots als zelfstandig HR agente met als focus het recruteren en selecteren van bedienden en kaderleden. Daar leerde zij Sylvie kennen.
In 2020 start Caroline samen met Sylvie en vol passie haar UMA-avontuur.